Hierom kies je voor Textfeud als tekstschrijver

Als tekstschrijver plaats je jezelf op de achtergrond. Je leest en leeft je in. Zodat je één wordt met je doelgroep en de perfecte tekst schrijft. Dat betekent dat je als tekstschrijver af en toe je eigen ego opzij moet zetten en in het verlengde daarvan ook je eigen schrijfstijl.

Tekstschrijver met ervaring

Ik heb ruim zes jaar geschreven voor diverse gamebladen- en websites. Toen mijn liefde voor videogames bekoeld raakte, gooide ik het over een andere boeg. Ik pakte een studie op en ging in mijn vrije tijd stukjes schrijven. Sommigen plaatste ik op websites en sommigen leven alleen nog in mijn hoofd (en ergens op een kapotte harde schijf). Omdat ik broodschrijven maar niet uit mijn hoofd kreeg, besloot ik zes jaar geleden een carrière als tekstschrijver na te jagen. In die jaren heb ik mij als tekstschrijver toegelegd op teksten die niet alleen scoren, maar ook overtuigen. Niet alleen analyseer ik mijn eigen teksten, ik blijf ook op de hoogte van de laatste SEO-richtlijnen.

Leer de persoon achter de tekstschrijver kennen:

– Als ik schrijf luister ik muziek via een jaren ’70 installatie bestaande uit B&W DM2A luidsprekers en een Thorens platenspeler.
– In mijn vrije tijd kijk ik graag naar goede series of slechte films.
– Tussen twee en drie uur in de middag ben ik niet bereikbaar. Dan wandel ik met mijn hond in het bos.
– Ik kan vier gerechten tot in perfectie klaarmaken.

Hierom kies je voor mij als tekstschrijver

Je schakelt mij in als tekstschrijver omdat je teksten zoekt die kort van stof zijn, maar toch een hoop vertellen. Onderzoek van de Amerikaanse wetenschapper Ted Selker heeft uitgewezen dat internetters al na negen seconden toe zijn aan iets nieuws. Het is dus belangrijk om een tekst te schrijven die de focus van de lezer vasthoudt. Dat doe ik graag voor je. Neem contact op voor meer informatie of een gratis proeftekst.

2018-02-21T23:01:08+00:00